Kikærte-tomat fyldt spaghetti-squash
Opskrift inspireret af link.
- 2½ personer
Ingredienser
- ½ spaghetti-squash
- 1 dåse flåede tomater
- 1 løg
- 100g tørrede kikærter (sæt dem i vand aftenen før)
- 50g gedeost
- 1 grøntsagsbouillonterning
- Hvidløg efter smag
Fremgangsmåde
- Skær løg i tern og pres hvidløg
- Kom løg, hvidløg, tomat, grøntsagsbouillonterning og kikærter i en lille gryde
- Kog det op og lad det derefter simre i 15 min.
- Mens det simre, udhul spaghetti-squashen ved at fjern kernerne
- Varm ovnen op på 200 grader
- Kom tomatfyldet op i den udhulede spaghetti-squash
- Skær gedeosten ud i stave og fordel den oven på fyldet
- Bag det i ovnen i omkring 40 min
- Tag retten ud af ovnen. Tag fyldet forsigtigt ud med en gaffel og brug gaflen til at strimle squashens indmad til spaghetti-lignende strimler
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer