Vegetarisk chili
Nem og lækker vegetarisk chili, som kan fryses ned og egner sig lige godt til både aftensmad og frokost.
Du kan evt. spis friske cherry tomater til.
- 4 portioner
- 30 min.
Ingredienser
- 1ds. baked beans
- 1ds. flåede tomater
- 1 stor ds. tomatpuré
- 150g østerhatte eller andre svampe
- 1 stort løg
- Hvidløg
- Chilifrugt
- 100g grønne linser
- 1 rød peberfrugt
- 4 gulerødder
- 1 squash
- 1 grønsagsbouillonterning
Fremgangsmåde
- Skær squashen ud i 1x1cm tern og skær resten af grønsagerne ud i små stykker.
- Varm lidt olie i en gryde og svits hvidløg, løg og svampe til de er møre.
- Kom resten af de skårede grønsagerne i gryden.
- Lad det simre med låg ved lav til middel varme i 20 min. Kom evt. lidt vand i undervejs
- Tilsæt baked bean, de flåede tomater, tomatpuréen og de grønne linser
- Lad det simre videre ved lav varme i yderligere 45 min. Rør lidt rundt i retten undervejs og kom evt. lidt vand i, hvis det bliver nødvendigt
- Smag til med chili og krydderier efter smag
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer