Vegetarlasagne

Vegetarlasagne
  • 1 person
  • 30 minutter
  • 35 minutter

Ingredienser

  • 300g revne gulerødder (36kcal*3=108kcal)
  • 1stk rødløg (46kcal)
  • 2 fed hvidløg (?kcal)
  • 1 chilifrugt
  • 3stk (ca. 200g) blommetomater (26kcal*2=52kcal)
  • 200g hytteost (104kcal*2=208kcal)
  • 3 skiver thise danableu (346kcal*0.25~87kcal)
  • 2stk fuldkorn lasagneplader (340kcal*0.4=136kcal)

(Kcal ialt ca. 637kcal)

Fremgangsmåde

  • Skær tomaterne i skiver og læg dem i bunden af en foliebakke
  • Fordel lasagnepladerne oven på tomaterne
  • Skær løg, hvidløg og chili i små stykker
  • Kom lidt olie på en pande og steg grønsagerne i en 10-12 min, til de fylder ca. det halve
  • Tag halvdelen af grønsagsblandingen og læg det over lasagnepladerne
  • Kom derefter hytteosten over på, efterfulgt af resten af grønsagerne
  • Læg til sidst Danableu osten oven på
  • Bag det i ovnen ved 200grader i ~35min

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer