Vegetarlasagne
- 1 person
- 30 minutter
- 35 minutter
Ingredienser
- 300g revne gulerødder (36kcal*3=108kcal)
- 1stk rødløg (46kcal)
- 2 fed hvidløg (?kcal)
- 1 chilifrugt
- 3stk (ca. 200g) blommetomater (26kcal*2=52kcal)
- 200g hytteost (104kcal*2=208kcal)
- 3 skiver thise danableu (346kcal*0.25~87kcal)
- 2stk fuldkorn lasagneplader (340kcal*0.4=136kcal)
(Kcal ialt ca. 637kcal)
Fremgangsmåde
- Skær tomaterne i skiver og læg dem i bunden af en foliebakke
- Fordel lasagnepladerne oven på tomaterne
- Skær løg, hvidløg og chili i små stykker
- Kom lidt olie på en pande og steg grønsagerne i en 10-12 min, til de fylder ca. det halve
- Tag halvdelen af grønsagsblandingen og læg det over lasagnepladerne
- Kom derefter hytteosten over på, efterfulgt af resten af grønsagerne
- Læg til sidst Danableu osten oven på
- Bag det i ovnen ved 200grader i ~35min
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer