Tomatsuppe

Tomatsuppe

Jeg har altid elsket tomatsuppe, som barn kunne jeg spise mig dårlig i det og gjorde det mere end én gang.

Dette er min egen opskrift som jeg synes har en god balance i smagen.

Den giver 3-4 portioner suppe og er beregnet til at blive spist med tilbehør, fx. kødboller, frikadeller eller salattern.

Det suppe som du ikke spiser, kan fryses ned eller tages med til frokost.

  • 3-4 portioner

Ingredienser

  • 2 dåse flåede tomat
  • 500g cherry tomatter
  • 500g alm. tomatter
  • 1 bund forårsløg
  • 2 grønsags bouillon
  • Hvidløg, efter smag
  • 1 Chilifrugt
  • ½l vand

Fremgangsmåde

  • Skær grønsagerne i mindre stykker og kom alle ingredienserne undtagen skyr op i en gryde.
  • Kog det op og lad det simre til det hele er udkogt.
  • Blend suppen med en stavblender.
  • Kog skyren i og rør rundt, lad det simre ved lav varme i et par minutter mere.
  • Smag til med salt og peber
  • Server suppen, evt. med nogle salattern eller kødboller.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer