Champignonsuppe med bacon

Champignonsuppe med bacon

Dette er mit første forsøg på en champignonsuppe.

Suppen har en god smag og fylde, med et kalorieindhold på 610 kcal.

Ingredienser

  • 250g champignon, evt. brune
  • 1 stor porre
  • 5dl vand
  • 150g bacon i tern
  • 100g skyr
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Svigts bacon i en gryde, ikke på høj varme.
  • Mens du svigtser baconen, rens og skær champignon i små stykker.
  • Tag den svigtset bacon op af gryden, men efterlad fedtstoffet i gryden.
  • Svigts grønsager i fedtstoffet i et eller to minutter.
  • Kom vandet i gryden sammen med krydderierne
  • Når grønsagerne er kogt helt ud, hæld suppen over i en blender og blend så fint som muligt.
  • Kom suppen tilbage i gryden, tilsæt skyr og bacon.
  • Kog på laveste varme i ca. 10 minutter.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer