Champignonsuppe med bacon
Dette er mit første forsøg på en champignonsuppe.
Suppen har en god smag og fylde, med et kalorieindhold på 610 kcal.
Ingredienser
- 250g champignon, evt. brune
- 1 stor porre
- 5dl vand
- 150g bacon i tern
- 100g skyr
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Svigts bacon i en gryde, ikke på høj varme.
- Mens du svigtser baconen, rens og skær champignon i små stykker.
- Tag den svigtset bacon op af gryden, men efterlad fedtstoffet i gryden.
- Svigts grønsager i fedtstoffet i et eller to minutter.
- Kom vandet i gryden sammen med krydderierne
- Når grønsagerne er kogt helt ud, hæld suppen over i en blender og blend så fint som muligt.
- Kom suppen tilbage i gryden, tilsæt skyr og bacon.
- Kog på laveste varme i ca. 10 minutter.
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer