Græskarsuppe med bacon

Græskarsuppe med bacon

Lækker græskarsuppe med bacon, der er velegnet til frokost. Opskriften giver 4 portioner af ca. 390 kcal.

Ingredienser

  • 2 græskar, evt. et hokkaido og et butternut
  • 1 hvidløg
  • 2 Løg
  • 300g bacon i tern
  • 1 liter vand
  • Chili

Fremgangsmåde

  • Skær løg i små tern
  • Svigts løg og bacon i en gryde
  • Tag bacon-løg blandingen op af gryden, lad lidt fedt blive
  • Skær græskar i små tern og snit hvidløg
  • Kog græskar sammen med hvidløg i gryden i ca 15 min.
  • Blend det kogte i en blender eller med en stavblender i gryden
  • Kog videre i 5-10 min ved middel varme
  • Kom bacon-løg blandingen tilbage i gryden
  • Lad det koge videre i nogle minutter

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer