Græskarsuppe med bacon
Lækker græskarsuppe med bacon, der er velegnet til frokost. Opskriften giver 4 portioner af ca. 390 kcal.
Ingredienser
- 2 græskar, evt. et hokkaido og et butternut
- 1 hvidløg
- 2 Løg
- 300g bacon i tern
- 1 liter vand
- Chili
Fremgangsmåde
- Skær løg i små tern
- Svigts løg og bacon i en gryde
- Tag bacon-løg blandingen op af gryden, lad lidt fedt blive
- Skær græskar i små tern og snit hvidløg
- Kog græskar sammen med hvidløg i gryden i ca 15 min.
- Blend det kogte i en blender eller med en stavblender i gryden
- Kog videre i 5-10 min ved middel varme
- Kom bacon-løg blandingen tilbage i gryden
- Lad det koge videre i nogle minutter
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer