Grønsagssuppe med kødboller
Ingredienser
Kødboller
- 170 g hakket kyllingkød (kan også bruge svinekød)
- lidt frisk mynte
- 2 fed hvidløg
- 1⁄2 rød løg
Suppe
- 4-5 dl vand
- 75 g gulerod
- 75-100 g majroe
- 100 g blomkål
- 50 g ærter
- 1⁄2 rød løg
- 1 spsk. skyr
- Chili
- Karry
- Salt og pepper
Fremgangsmåde
Kødboller
- Skær rød løg i små stykker.
- Hak hvidløg og mynten.
- Rør sammen med kyllingkødet.
- Form det til små kødboller med en te-ske og steg på pande.
Suppe
- Skær grønsagerne i mindre stykker
- Kom i en gryde med vand og krydderier.
- Lad det koge til grønsagerne er bløde, kom skyren i og blend så forsigtigt med enstavblender.
Til sidst
Kom kødbollerne i suppen og lad det koge nogle minutter ved lav varme.
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer