LCHF – Rabarber crumble

LCHF – Rabarber crumble

Nu hvor vi er nået årstiden hvor man kan købe rabarber i supermarkedet, så fik jeg lyst til en rabarber crumble.

Opskriften passer til LCHF.

  • 4 portioner

Ingredienser

  • 400g/helt bundt rabarber
  • 1tsk vanilje pulver
  • 4 spsk Sukrin Gold
  • 35g mandler
  • 35g cashewnødder
  • 35g kokosflager
  • 45g smør, koldt
  • 1½dl cream fraiche, 9%

Fremgangsmåde

  • Skær top og bund af rabarberne. skær rabarberne i ca. 1 cm stykker.
  • Læg stykkerne i en skål og bland med 2 spsk Sukrin og vaniljepulveret.
  • Blend 4 spsk Sukrin, nødderne, kokosflagerne og ca. halvdelen af cream fraichen sammen med smør til det bliver en fin dej.
  • Kom rabarber blandingen i enten én mellem stor eller 4 små tærteforme.
  • Fordel nøddedejen ligeligt over rabarberne.
  • Bag ved 180℃ i 20-25 min.
  • Server med resten af cream fraichen.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer