LCHF – Rabarber crumble
Nu hvor vi er nået årstiden hvor man kan købe rabarber i supermarkedet, så fik jeg lyst til en rabarber crumble.
Opskriften passer til LCHF.
- 4 portioner
Ingredienser
- 400g/helt bundt rabarber
- 1tsk vanilje pulver
- 4 spsk Sukrin Gold
- 35g mandler
- 35g cashewnødder
- 35g kokosflager
- 45g smør, koldt
- 1½dl cream fraiche, 9%
Fremgangsmåde
- Skær top og bund af rabarberne. skær rabarberne i ca. 1 cm stykker.
- Læg stykkerne i en skål og bland med 2 spsk Sukrin og vaniljepulveret.
- Blend 4 spsk Sukrin, nødderne, kokosflagerne og ca. halvdelen af cream fraichen sammen med smør til det bliver en fin dej.
- Kom rabarber blandingen i enten én mellem stor eller 4 små tærteforme.
- Fordel nøddedejen ligeligt over rabarberne.
- Bag ved 180℃ i 20-25 min.
- Server med resten af cream fraichen.
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer