Start på Low Carp uge – Chili con pollo med revet blomkål.
Jeg har sat ambitiøse mål for at nå under 100 kg til April, så jeg er startet på en low carp uge her i uge 2/2014.
Ingredienser
- 100g kogt kyllingfilet
- 100g kidnyebønner
- 2 fed hvidløg
- 1 chilifrugt
- ½ rød peberfrugt
- 1 lille løg
- 1 dåse hakkede flåede tomater.
- 1 tsk paprika
- ½ kop kaffe
- 1 tsk kakaopulver uden sukker
- 25g skyr
- Jalapenos efter smag
- ½ avokado
- ½ blomkål
- 1l kogende vand.
- lidt salt.
- lidt olie til at stege i.
- (Der er ca. 600 kcal i retten og er tiltænkt én person).
Fremgangsmåde
- Flå kyllingfileten i tråde, brug evt. en gaffel.
- Skær chilifrugt og hvidløg i små stykker.
- Skær løg og peberfrugt i term.
- Hæld olie i en gryde, du skal ikke bruge ret meget.
- Svits chili og hvidløg på middel varme.
- Kom løg og peberfrugt i gryden og steg videre.
- Hæld de flåede tomater, paprika, kyllingkødet og kaffen i gryden og lad det koge op.
- Skru ned for varmen og lad det simre i 20 min, imens du gør blomkål klar.
- Pluk buketterne af blokkålen og riv det på maskine.
- Hæld det kogende vand over med lidt salt og lad det trække til kødblandingen er klar.
- Kom skyr i en lille skål og rør op med kakaopulveret.
- Skær avokado i skiver.
- Sig vandet fra blomkålen.
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer