Kylling med blomkål og ærtemos
En lækker lille farverig sommer ret herfra 🙂
- 1 person
Ingredienser
- 1 helt blomkålshoved
- 1 stor porre
- 200g frosne ærter
- 2 grønsagsbouillonterninger
- 2 liter vand
- 20g salattern 21%
- 3 tsk chiafrø
- 300g kylling brystfilet
- 1 stort bundt forårsløg
- Salt
- Peber
- Karry
Fremgangsmåde
- Fjern blade og stilken fra blomkålshovedet og del det i buketter.
- Skær porren i store skiver.
- Kog bouillonterner, blomkåls buketterne og porre skiverne i en gryde i 20-25 min. til det er godt mørt.
- Mens de koger, hæld kogene vand over ærterne og lad det stå.
- Hæld vandet fra ærterne og fra gryden med grønsager.
- Blend dem sammen med chiafrø og salattern.
- Lad det stå med låg på, mens du tilbedereder kyllingen.
- Varm en pande op med lidt fedtstof.
- Skær forårsløg i grove tern og svits dem på panden.
- Skær kyllingen i ~2x2cm tern og kom dem på panden for forårsløgene.
- Rør rundt til kyllingen er stegt, kom lidt karry på og ~1 dl vand.
- Lad det simre et par minutter.
- Server og nyd retten.
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer