Kylling med blomkål og ærtemos

Kylling med blomkål og ærtemos

En lækker lille farverig sommer ret herfra 🙂

  • 1 person

Ingredienser

  • 1 helt blomkålshoved
  • 1 stor porre
  • 200g frosne ærter
  • 2 grønsagsbouillonterninger
  • 2 liter vand
  • 20g salattern 21%
  • 3 tsk chiafrø
  • 300g kylling brystfilet
  • 1 stort bundt forårsløg
  • Salt
  • Peber
  • Karry

Fremgangsmåde

  1. Fjern blade og stilken fra blomkålshovedet og del det i buketter.
  2. Skær porren i store skiver.
  3. Kog bouillonterner, blomkåls buketterne og porre skiverne i en gryde i 20-25 min. til det er godt mørt.
  4. Mens de koger, hæld kogene vand over ærterne og lad det stå.
  5. Hæld vandet fra ærterne og fra gryden med grønsager.
  6. Blend dem sammen med chiafrø og salattern.
  7. Lad det stå med låg på, mens du tilbedereder kyllingen.
  8. Varm en pande op med lidt fedtstof.
  9. Skær forårsløg i grove tern og svits dem på panden.
  10. Skær kyllingen i ~2x2cm tern og kom dem på panden for forårsløgene.
  11. Rør rundt til kyllingen er stegt, kom lidt karry på og ~1 dl vand.
  12. Lad det simre et par minutter.
  13. Server og nyd retten.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer