Fyldt hokkaido

Fyldt hokkaido

Jeg elsker hokkaido græskar og da det kun er sæson for dem fra august til oktober, er det med at udnytte dem mens tid er.

Denne ret jeg fandt på, en dag jeg havde travlt og stod med et græskar, jeg skulle have brugt.

Måske ikke den sundeste ret, men den er lækker og meget nem at lave.

Spis evt. cherrytomater til.

Retten egner sig godt til både aftensmad og frokost.

Bare husk at pakke den godt ind, hvis du skal transportere den, da der meget væske ved den.

  • 1 portion
  • 30-35 minutter

Ingredienser

  • 1 halvt lille hokkaido
  • 50g Camenbert ost (45+)
  • 100g bacon i tern
  • 1 tsk/spsk oelek sambal (efter smag)

Fremgangsmåde

  • Skrald og fjern kernerne fra det halve græskar
  • Skær Camembert osten i skiver og fordel den i det udhulede græskar
  • Fordel oelek sambal oven på osten
  • Læg baconen oven på
  • Bag i ovnen ved 200grader i 30-35 min
  • Når det er bagt færdigt, tag det ud af ovnen og prik huller i bunden, så noget af alt fedtet kan løbe fra

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer