Lakselasagne uden pasta
Dette er en lakselasagne, inspireret af min vegetarlasagne med LCHF venlige lasagneplader.
Dette er ikke længere en vegetar ret 😉
Opskriften giver 4 portioner af ca. 480 kcal hver.
Retten kan fryses ned og egner sig måde til frokost og aftensmad.
- 4 portioner af ca. 480 kcal hver.
Ingredienser
Lasagneplader:
- 75 g Philidelphia
- 2 æg
- 2 tsk loppefrøskaller
Fyld:
- 225 g laksefilet
- 100 g røget laks
- 100 g spinatblade
- 300 g Gulerødder
- 1 løg
- 200g Champignon
- 2 dl vand
- 1 Grønsags bouillonterning
- 5 store tomater
Ostesovs:
- 3 dl letmælk
- Revet muskatnød
- 45g hvedemel
- 75 g Castello blue cheese
Fremgangsmåde
Lasagneplader
- Rør æg, philidelphia, muskatnød og loppefrøskaller sammen
- Smør et ildfastfad og hæld blandingen op i den
- Bag ved 200 grader i 15. min
- Tag det ud af ovnen og skær det ud i stykker svarene til almindelige lasagneplader
Fyld:
- Riv gulerødder, champignon og løg
- Kom gulerødder, champignon, løg og spinat op i en gryde sammen med bouillonterning
- Rør godt rundt, så spinaten er blandet godt med de andre grønsager.
- Skær laksefiletterne i mindre stykker
- Sluk for grønsagerne og bland laksestykkerne godt i det
Ostesovs:
- Kom mælk og ost i en kasserolle, krydder det med muskatnød og salt
- Kog mælken op under omrøring
- Når osten er opløst i mælken, jævn det forsigtigt med mel under oprøring
Samle lasagnen:
- Skær tomaterne i skiver og læg dem i bunden af et ildfastfad
- Læg lasagnepladerne oven på tomaterne
- Fordel fyldet oven på lasagnepladerne
- Læg den røget laks oven på
- Slut af med at hælde ostesovsen ud over
- Bages ved 200 grader i 30 minutter
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer