Rødspætteruller med blomkål, broccoli og squashsovs
- 1 portion af ~470 kcal
Ingredienser
Rødspætteruller
- 250g rødspættefilet (198 kcal)
- Skallen af en halv citron
- Håndfuld hakke persille
Squashsovs
- 200g squash (~40 kcal)
- 50g græsk yoghurt 10% (69 kcal)
- Hvidløg
- 1 tern grønsagsbouillon (~27 kcal)
- 2 spsk fiskesovs eller 1 tern fiskebouillon (~9 kcal)
- 2,5 dl vand
Tilbehør
- 250g blomkål buketter (63 kcal)
- 200g broccoli bukutter (70 kcal)
Fremgangsmåde
- Læg rødspættefileterne fladt og krydder indersiden med persille, citronskal, salt og peber.
- Rul fileterne sammen med krydderierne på indersiden.
- Kom vand i en gryde, sæt en si ned i gryden, vandet må ikke kunne nå sien
- Læg rullerne i bunden af sien og fordel blomkål og broccoli buketterne oven på. Drys lidt salt over.
- Tænd for varmen og lad det dampe med et låg over. Når vandet koger, skru ned på ca. halv styrke.
- Mens fisk og grønsager dampes:
- Riv squashen groft eller skær i små tern.
- Kog det mørt i en lille gryde sammen med hvidløg, vand og bouillon.
- Hæld vandet fra og blend squashen græsk yoghurt til det er ensartet.
- Smag squashsovsen til med salt og peber.
- Retten kan nu serveres
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer