Andebryst i appelsin, ingefær og lakrids med speltkerne salat
- 1 portion
Ingredienser
Andebryst
- 1 stk andebryst (ca. 150g)
- Appelsinskal
- Frisk ingefær
- Lakridspulver
Speltkerne salat
- Skær appelsinen i mindre stykker og riv æblet groft.
- Bland frugterne med skyren og krydderierne.
- Vend speltkernerne i blandingen.
Fremgangsmåde
Andebryst
- Riv skalden fra en økologisk appelsin og ingefæren fint. (Gem appelsinen til salaten.)
- Læg andebrystet i et fad med ydersiden opad.
- Gnid appelsinskalden og ingefæren ud over andebrystet.
- Drys et fint lag af lakridspulver oven på.
- Bages i ovnen på grill ved 200grader i ca. 20min.
Mens den bages kan du lave salaten.
Speltkerne salat
- kær appelsinen i mindre stykker og riv æblet groft
- Bland frugterne med skyren og krydderierne.
- Vend speltkernerne i blandingen.
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer