Andebryst i appelsin, ingefær og lakrids med speltkerne salat

Andebryst i appelsin, ingefær og lakrids med speltkerne salat
  • 1 portion

Ingredienser

Andebryst

  • 1 stk andebryst (ca. 150g)
  • Appelsinskal
  • Frisk ingefær
  • Lakridspulver

Speltkerne salat

  • Skær appelsinen i mindre stykker og riv æblet groft.
  • Bland frugterne med skyren og krydderierne.
  • Vend speltkernerne i blandingen.

Fremgangsmåde

Andebryst

  • Riv skalden fra en økologisk appelsin og ingefæren fint. (Gem appelsinen til salaten.)
  • Læg andebrystet i et fad med ydersiden opad.
  • Gnid appelsinskalden og ingefæren ud over andebrystet.
  • Drys et fint lag af lakridspulver oven på.
  • Bages i ovnen på grill ved 200grader i ca. 20min.

Mens den bages kan du lave salaten.

Speltkerne salat

  • kær appelsinen i mindre stykker og riv æblet groft
  • Bland frugterne med skyren og krydderierne.
  • Vend speltkernerne i blandingen.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer