Rosenkål med bacon og broccolli

Rosenkål med bacon og broccolli

Rosenkål er normalt ikke noget jeg har høje tanker op, men denne opskrift er meget god.

Der er til 2 portioner ‐ 548 kcal pr. portion. Tag evt. den ene med til frokost.

  • 2 portioner

Ingredienser

  • 150g bacon i tern ‐ 386 kcal
  • 165ml kokosmælk (lille dåse) ‐ 254 kcal
  • 300g Broccolibuketter ‐ 102 kcal
  • 500g rosenkål ‐ 156 kcal
  • 3 fed hvidløg
  • 300g skyr ‐ 192 kcal
  • 3tsk. Sambal oelek ‐ ~6 kcal
  • 1 liter vand

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200gr.
  • Skær/riv rosenkållen i tynde skiver
  • Damp broccolibuketterne og den revne rosenkål over en gryde i ca. 10 min. med lidt salt over
  • Mens grønsagerne damper: Steg bacontern let på en pande med presset hvidløg
  • Hæld de dampede grønsager i et ildfast fad, fordel bacontern oven på og hæld kokosmælken udover
  • Bag ved 200gr varmluft i 30min.
  • Rør Sambal oelek op i skyr til en chilidressing
  • Tag det ud af ovnen og nyd retten 🙂

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer