Rosenkål med bacon og broccolli
Rosenkål er normalt ikke noget jeg har høje tanker op, men denne opskrift er meget god.
Der er til 2 portioner ‐ 548 kcal pr. portion. Tag evt. den ene med til frokost.
- 2 portioner
Ingredienser
- 150g bacon i tern ‐ 386 kcal
- 165ml kokosmælk (lille dåse) ‐ 254 kcal
- 300g Broccolibuketter ‐ 102 kcal
- 500g rosenkål ‐ 156 kcal
- 3 fed hvidløg
- 300g skyr ‐ 192 kcal
- 3tsk. Sambal oelek ‐ ~6 kcal
- 1 liter vand
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200gr.
- Skær/riv rosenkållen i tynde skiver
- Damp broccolibuketterne og den revne rosenkål over en gryde i ca. 10 min. med lidt salt over
- Mens grønsagerne damper: Steg bacontern let på en pande med presset hvidløg
- Hæld de dampede grønsager i et ildfast fad, fordel bacontern oven på og hæld kokosmælken udover
- Bag ved 200gr varmluft i 30min.
- Rør Sambal oelek op i skyr til en chilidressing
- Tag det ud af ovnen og nyd retten 🙂
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer