Okse-rødvinsgryde med kantareller
Dette er en lækker gryderet som jeg fandt på, en dag jeg havde lyst til noget med kantareller og rødvins sovs.
Retten indeholder også mit ynglings græskar, hokkaidoen, som er meget lækker og kan bruges i mange gode retter.
Retten er velegnet til at blive frosset ned og varmet op i mikroovn.
- 4 portioner af ca. 540 kcal hver.
Ingredienser
- 450g oksekød i tern
- 600 ml Kokosmælk
- 200g friske kantareller
- 1 fed Hvidløg
- 1 Peberfrugt
- 1 mellem stort Blomkål
- 1 lille/mellem Hokkaido
- 300 g Gulerødder
- 37,5cl rødvin
- 2 okse bouillon terninger
Fremgangsmåde
- Skær kantarellerne i små strimler
- Skær peberfrugt og gulerødder i små stykker
- Svits oksekødet og kantarel strimlerne i en gryde sammen med presset hvidløg og lidt olie
- Tilsæt kokosmælk, rødvin, peberfrugt, gulerødder og bouillon terningerne
- Kog det op og skru ned på middel varme og lad det simre i omkring 30 min
- Imens det simre, del blomkålen op i små buketter. Skrald hokkaidoen og skær den i små tern.
- Når retten har simret længe nok, kom blomkål buketterne og hokkaido tern op i gryden og lad det simre videre i 10-15 min
- Smag til med salt og peber
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer